Chock när de ensamkommandes bedrägerier avslöjades

Chocktillstånd. Foto: Wikimedia Commons.

Under flera år har alternativmedia rapporterat om århundradets skandal i Sverige, nämligen asylbedrägerierna med de så kallade ”ensamkommande barnen”. Framförallt har Merit Wager under flera års tid slagit larm om detta eskalerande problem på sin blogg. Den anonyma handläggaren Migga_X på Migrationsverket har också försökt informera om detta asylbedrägeri via Twitter. Utöver dessa modiga visselblåsare har alternativmedia som Avpixlat, Fria Tider och Invandring Och Mörkläggning skrivit hundratals artiklar och blogginlägg om de “ensamkommande barnens” asylbedrägerier. Själv har jag bloggat om de “ensamkommande barnen” i flera inlägg: ”Gökungarna”, ”Den ensamkommande surrealismen” och ”Den ensamkommande tragedin”.

Trots denna uppsjö av information om detta uppenbara bedrägeri har mainstreammedia notoriskt vägrat uppmärksamma detta problem. (Det finns dock några undantag som bekräftar regeln: Merit Wager har bland annat fått publicera debattartiklar i SvD och Föregångslandet i Sveriges Radio har gjort en granskning av de ensamkommande; dessa reportage fick dock inte något större genomslag när det begav sig.)

Det stora genombrottet kom i onsdags (31 augusti 2016) när Uppdrag Granskning till slut avslöjade bedrägerierna med de ensamkommande. Helt plötsligt fick större delen av svenska folket insikt i de systematiska åldersbedrägerier som förekommer, de grova våldtäkter som utförs av vuxna män på HVB-boenden och de enorma kostnader dessa bedrägerier medför. Dessutom fick barnläkaren Anders Hjern för första gången kritiska frågor om varför Barnläkarföreningen obstruerar med ålderstesterna av de ensamkommande ”barnen” inom asylprocessen. Det är nästan plågsamt att se hur han försöker motivera att ålderstester får genomföras när misstanke om brott föreligger, men inte som en del av asylprocessen; det är förmodligen årets pinsammaste ögonblick i Sveriges Television.

Därefter har mainstreammedia äntligen börjat rapportera om århundradets asylbedrägeri. Bland annat publicerade Expressen igår ett reportage med rubriken: ”Barnläkare: Vissa har varit 40 år gamla”. Trots att detta ”avslöjande” har varit känt av de upplysta i samhället under flera år togs detta besked emot med förvåning, chock och bestörtning av flera inom etablissemanget. Expressens journalist Niklas Svensson kommenterade exempelvis detta reportage på Twitter med orden: ”Detta är sjukt. Riktigt sjukt”. När jag påpekade att de “ensamkommande barnens” bedrägerier har varit kända i åratal svarade han:

”Ge mig gärna länkar till tidigare artiklar där docenter/barnläkare skrivit om ’40 procent vuxna’. Helt missat.”

Som svar fick han ett axplock av ett blogginlägg och de fåtal reportage i mainstreammedia som redovisar olika läkares åldersbedömningar av de ensamkommande. Hela ranten på Twitter finns här.

Tweet-Niklas-Svensson

Det är anmärkningsvärt att en så pass profilerad journalist som Niklas Svensson påstår sig vara totalt ovetande om bedrägerierna med de ensamkommande. Antingen mörkar han, eller så har han faktiskt varit totalt ovetande – oavsett vilket är det flagrant och ytterst pinsamt för en så pass rutinerad journalist.

En politiker som har förnekat problemen med de ensamkommande barnen är centerpartisten Fredrick Federley. I en riksdagsdebatt sade han bland annat:

”Ofta pratas det om så kallade ankarbarn där det finns en konspiration där tanken är att man skickar sina barn till Sverige för att sedan kunna ta hit sina familjer.”

När jag påminde Fredrick Federley på Twitter om detta uttalande och påpekade att de ensamkommande ofta är vuxna fick jag till svar:

”Nu blandar du ihop åldersbedömningar o debatten om muslimskt övertagande hos ankarbarn. Tröttsamt.”

Tweet-Federley

Men detta är inte alls någon ”konspiration” utan ett i högsta grad verkligt problem som de facto är relaterat till de ”ensamkommande barnen”. Många av de ensamkommande tar i ett senare skede resten av sin familj till Sverige, vilket leder till ännu större påfrestningar på asylbudgeten. Enligt statistik från 2015 gick det 977 anhöriginvandrare på 1488 ensamkommande. Det leder givetvis till frågan hur ensamkommande dessa ungdomar och män i själva verket är. På bloggen Invandring Och Mörkläggning finns denna statistik över anhöriginvandring till ensamkommande:

anhörig
Källa: Invandring Och Mörkläggning.

I radioprogrammet ”De desillusionerade humanisterna” i Föregångslandet i P1 beskrivs problematiken med de ensamkommande förvånansvärt öppet och ärligt. I detta program framkommer det med önskvärd tydlighet att ”de ensamkommande” i de allra flesta fall är utskickade av sina familjer att söka asyl i Sverige. Många av ”de ensamkommande” är ovilliga att utföra den riskabla resan och etablera sig i Sverige, men de gör det ändå för att få bidrag som de kan skicka hem till sin familj i Afghanistan. I programmet finns det även flera ögonvittnesskildringar om att de flesta ”ensamkommande barn” i själva verket är vuxna män.

Etablissemangets (påstådda) bestörtning, bortförklaringar och skadebegränsning är i det närmaste pinsam. De styrande politikerna och massmedia har tillåtit bedrägerierna med de ”ensamkommande barnen” pågå i åratal utan att göra något åt problemet. Detta har resulterat i att flera överåriga ”flyktingbarn” har begått våldtäkter, övergrepp och till och med mord på HVB-hem. Flera av de ”ensamkommande barnen” ligger dessutom bakom de sexuella trakasserierna på sommarens musikfestivaler. Kostnaden för mottagandet av dessa barn ligger på ungefär 35 miljarder kronor per år – vilket är paritet med kostnaden för hela försvaret. Den stora andelen ”ensamkommande flyktingpojkar” har lett till att det för första gången finns det fler män än kvinnor i Sverige. Detta har fått till följd att allt fler skolklasser har ett överskott på pojkar, varav flera i själva verket är vuxna asylsökande män. Vid 2015 års slut gick det 123 stycken 16- och 17-åriga pojkar på 100 flickor i Sverige. Det är uppenbart att detta mansöverskott kommer att ställa till stora problem för familjebildningen i framtiden.

Detta formidabla haveri i asylprocessen är etablissemangets politiker och journalister skyldiga till. Att de inte har uppmärksammat eller förhindrat detta asylbedrägeri av episka dimensioner är inget mindre än en skandal som kommer att få konsekvenser för hela landet under överskådlig framtid.

För oss upplysta känns det som att leva i framtiden. De ”avslöjanden” som har kommit i år om Miljöpartiets islamisering och de ”ensamkommande barnens” ålder har som sagt varit kända i åratal, bland annat på denna blogg.

Avslutningsvis kommer här ett par tips på nyheter ”från framtiden” som Niklas Svensson och övriga journalister inom massmedia kan rapportera om:

 • Moderaterna ville krossa den svenska välfärden med invandring.
 • Det finns mäktiga och rika globalister inom EU och FN som ligger bakom den stora invandringen till EU.
 • Kriminaliteten minskar inte alls, vilket BRÅ och falska profeter som Jerzy Sarnecki vill göra gällande. I själva verket har kriminaliteten ökat lavinartat sedan 1975 då Sverige blev mångkulturellt.
 • IPCC är en korrupt politisk organisation som tystar ner klimatforskare som hävdar att den globala uppvärmningen inte är så allvarlig som deras domedagsprofetior gör gällande. Klimathotet används även i ekonomiska och storpolitiska syften.
 • Världsekonomin står på randen till en kollaps. År 2018-2020 kommer sannolikt statsskuldskrisen att slå till med full kraft, vilket kan leda till radikala skattehöjningar av elektroniska betalningsmedel. I synnerhet Sveriges ekonomi kan komma att drabbas hårt.
 • Jihadisterna har gjort upp en tidplan som de följer till punkt och pricka. Den stora ”konfrontationen mot de otrogna” kommer att inledas under hösten 2016 och fortgå till år 2020.
 • Turkiet planerar att annektera norra Syrien genom att tömma detta område på syriska kurder och skicka dem som flyktingar till EU.

Det var några förslag på några ”framtida avslöjanden”. Förr eller senare kommer det nog att rapporteras om mycket av detta – frågan är bara när och i vilken ordning.

2 thoughts on “Chock när de ensamkommandes bedrägerier avslöjades”

 1. …och hur blir den skattechock när inflödet fr 2015 ska börja betalas av kommunerna?
  De av väljarna som inget visste(?) lär få veta då..
  De sk “enkla jobben” finns ju inte, iaf inte till dagens lönenivåer – men alla även icke-arbetande ska ha sin försörjning., bostad, skola, vård etc
  Spännade framtid…

Comments are closed.

%d bloggers like this: