Låt oss segla härifrån med Ocean Gala

Ocean Gala. Foto: Wikimedia Commons.

De senaste dagarna har det inträffat några surrealistiska händelser som kan få den mest förhärdade medborgare i DDR-Absurdistan (före detta Sverige) att häpna.

Till att börja med har Migrationsverket glömt bort (!) att de hade bokat lyxkryssaren Ocean Gala som flytande asylboende utanför Härnösand. Fartyget kostar skattebetalarna 290 miljoner kronor per år att hyra, men Migrationsverket har trots det missat att hyra en kajplats åt fartyget. Ocean Gala skulle inhysa 1800 asylsökare, och spektaklet har uppmärksammats av Daily Mail som rapporterar om att lyxkryssaren har flera sviter, swimmingpooler, lyxrestauranger och en biograf. Nu ligger dock fartyget för ankar i Utansjö hamn, vilket har polisanmälts av en socialdemokratisk politiker i Härnösand.

Värt att notera är att Stefan Löfven knappt ett år tidigare sade att “mitt Europa bygger inga murar” och kallade det parti som då ville minska invandringen för “nyfascister“. Knappt ett år senare polisanmäler alltså socialdemokrater Migrationsverkets asylboenden. Har Löfven någon kommentar till denna extrema form av “nyfascism” inom det egna partiet månne?

Nästa absurda incident är den bosniske jihadist som har anlänt till Malmö. Polisen omhändertog mannen för att omedelbart utvisa honom ur landet eftersom han är en känd IS-terrorist med ett gediget brottsregister. Under normala omständigheter ska det inte vara problem att utvisa en tungt belastad kriminell till Bosnien eftersom landet är en fredlig demokrati i över tjugo år. Men eftersom mannen yppade det magiska ordet ”asyl” överlämnades han istället till Migrationsverket som numera förser honom med mat, husrum och bidrag på de svenska skattebetalarnas bekostnad. Det är oklart om jihadisten kommer att hamna i ett slutet förvar eller bo på ett öppet asylboende där han kan röra sig fritt i samhället.

Mindre lycka med sitt svenska uppehållstillstånd hade Syed Latif som har studerat fyra år på universitetet, mestadels i Östersund. Han sökte jobb via LinkedIn och fick anställning på ett företag i Malmö. Syed är alltså en välutbildad man som vill arbeta i Sverige, bidra till att bygga upp ett företag och betala skatt till samhället. Men eftersom anställningsannonsen inte hade legat ute på Arbetsförmedlingens hemsida, vilket är ren byråkratisk EU-formalia, underkändes hans anställning av Migrationsverket och han utvisas nu ur Sverige. Medan Syed packar sina väskor sitter istället den bosniske terroristen på ett asylboende och får mat och bidrag. Man undrar nästan om Migrationsverket har fått direktiv om att åsamka Sverige största möjliga skada med den mest ofördelaktiga invandringen som tänkas kan.

Nästa surrealistiska händelse denna vecka är den ökända organisationen Sveriges Förenade Muslimer (SFM) som får en halv miljon kronor i statliga bidrag för att ”motverka rasism och intolerans”. Till historien hör att SFM har bjudit in den muslimske hatpredikanten Hamza Andreas Tzortzis som vill avskaffa demokratin och de mänskliga rättigheterna, förbjuda homosexualitet och inrätta ett islamistiskt kalifat. Tzortzis har ett förflutet i det islamistiska partiet Hizb ut-Tahrir, vilket kan förklara hans fabläss för det islamistiska kalifatet och demokratins undergång. SFM:s arrangör heter Amanj Aziz som har medverkat på konferenser med islamisten Ahmed Suleman som hyllar jihadistresenärer och hatpredikanten Bilal Philips. Återigen kan man undra varför staten ska sponsra den formen av arrangemang med en halv miljon skattekronor.

Inte nog med det. En kvinna som identifierar sig som ”intergender” (det vill säga en person som definierar sig som en blandning av man och kvinna) har insisterat på att få bada topless på Liljeholmsbadet trots att det strider mot badhusets regler. Kvinnan gjorde då en DO-anmälan varpå myndigheten fällde kommunen för diskriminering mot denna ”intergender”. Hur hens topless-badande kommer att påverka de ”ensamkommande barnens” testosteronhalt och frekvensen av taharrush återstår att se i det nya spännande Sverige.

Ännu en märklig incident har inträffat på ett asylboende i Eskilstuna. Ett par ”ensamkommande flyktingbarn” (som i allmänhet är vuxna män som anländer i grupp) har haft sexuellt umgänge med den kvinnliga föreståndaren. Ett av ”barnen” ska dessutom ha filmat samlagsscenerna. Nu har de anklagat föreståndaren för att ha ”tvingat” dem till de sexuella handlingarna, trots att de uppenbarligen har gått med på att filma ”tvånget”. Kvinnan tillbakavisar alla anklagelser och kommenterar ”barnens” filmer så här: ”Om jag nu skulle ha haft det med nån, så är väl det förbjudet att filma nån som har det i såna fall? För att öva utpressning mot den personen?” Det är något väldigt suspekt med hela affären. Det är inte omöjligt att det förhåller sig precis tvärtom: det vill säga att ”flyktingbarnen” försöker utöva utpressning mot föreståndaren med filmen. En seriös grävande journalist borde omgående försöka bringa klarhet i vad som faktiskt hände.

Dessutom har en grupp miljöaktivister stormat Rosenbad och satt upp en banderoll på taket där det stod: ”Låt kolet ligga”. De ska även ha misshandlat två vakter under aktionen. Med tanke på att Rosenbad är ett skyddsobjekt är en sådan aktion straffbar och aktivisterna borde arresteras omgående. Märkligt nog var SVT på plats för att under trevliga former intervjua aktivisterna i direktsändning. Det väcker frågor om journalisterna på SVT visste om aktionen i förväg.

Apropå förment ”opartiska” public service fick journalisten Egor Putilov sparken från SR för att han hade varit alltför saklig när han rapporterade om invandringen. Egors chef Luise Steinberger ska ha kommenterat hans artiklar på följande vis:

”Om du vill fortsätta arbeta här kan du inte skriva något mer om det …eh ta ställning i frågan till exempel på sociala medier heller. Det handlar om att man inte får ta ställning i kontroversiella frågor.”

Detta beteende för tveklöst tankarna till en diktatur, som DDR eller Sovjetunionen. Stimme der DDR och Pravda hade liknande personalpolicies för de journalister som inte behagade att rapportera enligt de kommunistiska riktlinjerna.

Ett till exempel på hur SR censurerar information är presskonferensen om Orlando-mördaren som SR valde att inte sända i realtid. Redaktören Olle Zachrisson kommenterade denna censur på Twitter:

”Vi valde att inte direktsända ljudet från pk:n i sin helhet eftersom vi vill ha kontroll på vilka uppgifter vi publicerar.”

Att Kina och Nordkorea tillämpar liknande metoder för att mörklägga och censurera misshagliga nyheter från utlandet behöver knappast tilläggas.

Det här är ett axplock av några incidenter som har inträffat den senaste veckan. Och så här håller vansinnet på – vecka ut och vecka in. Kort sagt: Sverige har blivit helt sjukt. Allt fler medborgare börjar ifrågasätta vikten av att bo kvar och betala skatt i Sverige när åtskilliga skattemiljarder används för att finansiera Migrationsverkets moras till asylverksamhet, SR:s och SVT:s censurerade nyheter samt bidrag till islamistiska organisationer.

En person på Twitter gjorde följande betraktelse: ”Tycker att alla vi som känner likadant kan få tillgång till Ocean Gala och segla iväg i solnedgången tillsammans.” En annan person på Twitter ansåg istället att Ocean Gala borde användas för att verkställa de 80.000 utvisningar som inrikesminister Anders Ygeman har aviserat.

Oavsett vilket tycks alla vara överens om att Ocean Gala inte bör förvandlas till ett flytande asylboende utanför Härnösand.

4 thoughts on “Låt oss segla härifrån med Ocean Gala”

  1. Jag med och tar med en hel familj med yrken som är väldigt användbara om något olyckligt händer.

  2. Vilken sjuk uppmaning! Ska vi överge vårt land därför att det håller på att erövras av medeltidsfolk? Nej, låt i stället Ocean Gala gå i skytteltrafik till Medelhavet och återlämna alla kriminella utlänningar och lyxmigranter.

Comments are closed.

%d bloggers like this: