Be this guy

landmesserCloseup
August Landmesser. Foto: Wikimedia Commons.

De flesta inser inte allvaret i asylkaoset som har drabbat Sverige. De flesta vill och tror fortfarande att Sverige kan vara ”den humanitära stormakten” för evigt. Det beror på att vi lever i DDR-Sverige där PK-doktrinen håller sitt grepp om massmedia och politiken. Men bakom kulisserna faller det tidigare så trygga Sverige samman i allt snabbare takt. Bara idag (!) har följande rapporterats:

Jyllands-Posten har räknat ut att Sveriges invandring kostar lika mycket som hela landets försvar och alla sjukhus.

Mehmet Kaplans modulhus, som är en nödlösning för bostäder åt asylsökare, kostar mer att uppföra än lyxlägenheter på Södermalm eller i Turning Torso.

Polisen kan inte längre skydda medborgarna i Skåne eftersom så mycket resurser går åt till asylkaoset. Istället uppmanas de som vill ha skydd att gå med i ett medborgargarde.

I Göteborg klarar polisen bara av att lösa 3% av alla inbrott och 13% av alla brott.

De temporära uppehållstillstånden, som var en del av migrationsuppgörelsen, kommer att dröja ett år att införa. Därmed är Sverige fortfarande enda land att dela ut permanenta uppehållstillstånd, vilket kommer att leda till oförminskade asylströmmar hit.

The Telegraph rapporterar att rekordhöga 56.000 migranter är på väg till Grekland bara denna vecka. Säkerligen kommer det att öka asyltrycket på Sverige ytterligare.

Trots att morden på IKEA och Trollhättan utfördes av rasistiska motiv är det bara morden i Trollhättan som är klassas som hatbrott, kanske rent av terroristbrott. Trots att mördaren på IKEA valde ut sina offer ”för att de såg svenska ut” bedömer åklagaren att det inte är något hatbrott. Alla är inte lika inför hatbrottslagen, som rimligen måste göras om.

Den rödgröna regeringen planerar en mediestrategi för att ”medelålders män”, det vill säga sådana som jag, ska anpassa sig till vad de definierar som yttrandefrihet.

Sveriges Radio gör ett reportage om ett ”ensamkommande flyktingbarn” och visar en bild på en man i 40-årsåldern. Det här är ytterligare ett tecken på hur etablissemanget har förlorat all verklighetsförankring i bedömningen av de ensamkommandes ålder.

Allt detta rapporterades under en enda dag, den 27 oktober 2015. Det vittnar om ett land i totalt sönderfall.

Men det mest absurda i dagens nyhetsflöde är ändå hur muslimer i Trollhättan på en begravningsceremoni uppmanar vanliga svenskar att sträcka upp ett pekfinger i luften. Både Aftonbladet och Expressen rapporterar okritiskt om denna ceremoni.

Aftonbladet rapporterade från samma ceremoni:

– Vi är alla ett, sa Saman Nazar och människorna runt omkring höll upp ett finger i luften.

Så vad är det då för tecken personerna gjorde med sina pekfingrar? Det är det wahabistiska tecknet. Wahabismen är en strikt fundamentalistisk inriktning inom sunniislam som bland annat är statsreligion i Saudiarabien. Wahabismen har även mycket gemensamt med salafismen, som många anser är en gren inom wahabismen. Salafismen i sin tur är den bokstavstroende trosinriktningen av islam som Islamiska Staten tillämpar. De wahabistiska och salafistiska tolkningarna av islam baseras på sharialagar som förespråkar ett patriarkalt samhälle med kvinnoförtryck, förbud mot homosexualitet och offentliga kroppsstraff som halshuggning, stening, stympning och spöstraff. Som om inte det vore nog med Expressens och Aftonbladets reportage höll Barnkanalen i Sveriges Television samma dag en manifestation för offren i Trollhättan där en grupp barn sjunger och håller upp sina pekfingrar i luften.

is-svt
Barn uppmanas av Barnkanalen i SVT att göra det wahabistiska tecknet. Foto: Faksimil från SVT.

Personerna på begravningsceremonin i Trollhättan och barnen i Barnkanalen har alltså uppmanats att göra samma wahabistiska tecken som används av jihadisterna i Islamiska Staten.

Precis där går gränsen för vad man bör tolerera i dagens DDR-Sverige. Om det är någon gång man bör tänka självständigt och kritiskt är det nu. Gör istället som August Landmesser som vägrade lyfta armen i ett folkhav av nazister i Hamburg år 1936.

bethisguy
August Landmesser vägrade däremot lyfta handen i ett folkhav av nazister. Foto: Wikimedia Commons.

Be this guy.

One thought on “Be this guy”

  1. Nu har jag fått nog

    när jag ser hur media gått för långt med att anpassa oss till flyktingströmmen av muslimer som försöker få alla att anamma samma tecken som ISIS. Det är så befängt och naivt att jag undrar om det finns någon journalist som ser sig själva bli en del av islamiseringen i Sverige. Samtidigt som Sossarna hjälper dessa nya grupper att bilda lokala föreningar med bidrag från allmänna arvsfonden.

    Jag blir rädd för konsekvenserna av denna naivitet och det bör finnas möjligheter att ifrågasätta och anmäla varför Polis och Migrationsverket inte följer Svensk lag.

Comments are closed.

%d bloggers like this: